Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Team Groningen

Team Groningen bestaat uit zeven enthousiaste deelnemers en drie coaches die samen de uitdaging aan gaan. Deze nuchtere Groningers vonden een andere teamnaam overbodig. Er gaat immers niks boven Groningen, toch? De teamleden stellen zich hier aan je voor! 

Teamleden

Laurens Coppens

Leeftijd:
27 jaar

Graag zou ik mijzelf willen voorstellen, mijn naam is Laurens Coppens. Ik ben woonachtig in Zuidhorn, voormalig bakker en een pas afgestudeerd HBO student van de Hogeschool Van Hall-Larenstein te Leeuwarden. Hier ik heb de opleiding voedingsmiddelentechnologie met als major Health & Food afgerond.

Na het afstuderen bleek het vinden van een baan binnen mijn gekozen sector een stuk pittiger dan verwacht. Na een tal van afwijzingen zakte de moed mij een beetje in de schoenen. De gemeente attendeerde mij op de BaanBattle en de mogelijke netwerk kansen die het kan geven!

Edwin Alserda

Mijn naam is Edwin Alserda. Ik woon in Grootegast en ben afgestudeerd Medisch Bioloog. Tijdens mijn studie heb ik de onderzoeksvariant gedaan, zo ben ik onder andere voor een onderzoeksstage 9 maanden naar Canada geweest. Na mijn afstuderen heb ik 4 jaar als onderzoeker gewerkt bij het UMC Utrecht. Nu wil ik graag in Noord Nederland aan de slag gaan met(medisch)onderzoek.

In mijn vrije tijd ben ik actief in de plaatselijke muziekvereniging, zowel als slagwerker, als lid van de uitvoeringscommissie. Deze commissie organiseert jaarlijks een concert waarop de gehele vereniging samen speelt.

Mijn motivatie om aan de NoorderBaanBattle mee te doen is om samen met mijn teamgenoten en de coaches mijn netwerk uit te breiden, maar ook om mezelf verder te ontwikkelen!

Jan Veen

Leeftijd:
42 jaar

Mijn naam is Jan Veen. Ik ben afgestudeerd informatiekundige. Na mijn studie ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als ontwikkelaar. Een economische crisis zorgde ervoor dat ik uit het
arbeidsproces viel. Terug komen bleek moeilijk, daardoor wil ik nu mijn horizon verbreden: daarom ook de NoorderBaanBattle!

Ik zou graag verder gaan in de communicatie en marketing branche. Ervaring in die richting heb ik opgedaan als bestuurslid PR in de SamenLoop voor Hoop Pekela en als initiatiefnemer van de SamenLoop Oldambt. Deze zijn beide voor KWF Kankerbestrijding. Daarnaast deed ik jaren de PR voor mijn vader, hij was stadsomroeper. Vorig jaar is
hij overleden aan kanker, nu heb ik die taak van hem overgenomen.

René Hoekstra

Leeftijd:
29 jaar

Hallo, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is René Hoekstra en ik woon in Zuidhorn.

Jaren ben ik al actief in de muziekindustrie, als zanger/gitarist in veel verschillende bands gespeeld en podia gezien. Ik ben afgestudeerd als Audio-Visueel vormgever en heb mij gedurende 4 jaar gespecialiseerd in Audio Design aan het HBO Communicatie & Multimedia Design in Leeuwarden. Ik ben zeer creatief, heb een groot analytisch en probleemoplossend vermogen en ben ontzettend leergierig. Na het niet naar tevredenheid kunnen realiseren van een eigen bedrijf, ben ik nu al enige tijd op zoek naar een passende baan. Dit blijkt toch een stuk lastiger dan verwacht.
Met mijn teamgenoten en coaches hoop ik mijn netwerk te verbreden en nieuwe ervaringen op te doen om zo samen onze kansen op de arbeidsmarkt te vergroten!


Nicola Southgate

Natascha van der Velde

Henk Akse

Marten Buis

Voichi Zabusca

Mandy Kruizinga

Leeftijd:
23 jaar

Hallo! Ik ben Mandy en woon in het centrum van Groningen, samen met mijn vriend. Ik ben zo goed als klaar met mijn psychologie master Talent Development and Creativity. Dit is vergelijkbaar met arbeidspsychologie, maar meer gericht op het inzetten van sterke punten om het beste uit jezelf te halen! Al deze theoretische kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan wil ik heel erg graag in de praktijk gaan brengen. Daarom vind ik het ontzettend leuk om coach te zijn bij de NoorderBaanBattle!