Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Projectteam

De NoorderBaanBattle wordt aangejaagd en georganiseerd door het projectteam. Dit team bestaat uit gelouterde professionals uit de communicatie, HRM en projectmanagement en zorgt ervoor dat we verder professionaliseren en meer partijen betrokken worden bij dit mooie project om werkloosheid aan te pakken.

Teamleden

Harry van Ommen

Skills:
Projectleider

Onze projectleider, Harry van Ommen, zorgt dat de NoorderBaanBattle binnen de beschikbare tijd, financiën en capaciteit gerealiseerd wordt. Hij bewaakt naast deze verschillende elementen de structuur tijdens de projectoverleggen. Harry heeft jarenlange ervaring als lijn- en programmamanager en is sinds een aantal jaren als zelfstandig professional betrokken bij duurzame, innovatieve projecten in Groningen. Zo is hij, naast zijn rol voor de NoorderBaanBattle, ook directeur van de Energy Challenges en projectleider voor Dorp van de Toekomst & Het Leukste Studentenhuis. Hij werkt graag in projecten waarbij de doelgroep (jeugd/jongeren) wordt gestimuleerd om in actie te komen en waarbij zij wordt aangezet om zelf na te denken over oplossingen voor het probleem. Harry is een daadkrachtige en gedreven verbinder met aandacht voor zowel het individu als het proces.

Arjen P. van Leeuwen

Skills:
Campagneleider/bedenker concept

Arjen van Leeuwen is dé gedreven campagneleider van de NoorderBaanBattle. Door zijn tomeloze energie en zijn gevoel voor mensen en communicatie is hij als geen ander in staat om mensen in hun kracht te zetten. Het gevolg is keer op keer mensen die op hun eigen manier hun talent ontdekken. Hij werkt onder meer intensief samen met het onderwijs om studenten te begeleiden in hun ontwikkeling als professional. Een andere kracht van Arjen is netwerken en verbinden. Dit doet hij regionaal met bijvoorbeeld het starten van het netwerk Communicipals voor communicatieprofessionals in de publieke sector, maar ook landelijk door het verbinden van mensen en het initiëren van projecten in verschillende provincies. Zijn visie op communicatie heeft hem al enkele prijzen opgeleverd zoals de Galjaardprijs voor Overheidscommunicatie van Logeion en de BaanBrekendprijs van de Sociaal-Economische Raad voor de beste aanpak tegen jeugdwerkloosheid. Die laatste prijs was het startpunt voor de NoorderBaanBattle.

Yang Soo Kloosterhof

Skills:
Coachleider

Yang Soo Kloosterhof heeft de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan in het openbaar bestuur. Hij weet als geen ander hoe belangrijk een effectieve aanpak van werkloosheid is. Maar ook dat de huidige tijd van werkzoekenden en organisaties ándere vaardigheden vraagt. “Veel werkzoekenden hebben het moeilijk op de arbeidsmarkt. Ondanks de brede aanpak hebben we met elkaar nog steeds te maken met grote groepen die niet aan een baan komen. Daarom werk ik mee aan NoorderBaanBattle. Omdat dit concept werkzoekenden voorziet in passende vaardigheden en effectief verder helpt richting een passende toekomst.”

Eva Alberts

Skills:
HRM-specialist

Doordat ze zelf heeft deelgenomen aan de NoorderBaanBattle (editie 2) en deel uitmaakte van het communicatieteam (editie 3) weet Eva goed waar werkzoekenden tegenaan kunnen lopen in hun zoektocht naar een passende bestemming. Zelf heeft ze haar bestemming nu gevonden in de rol van HR-medewerker; hét aanspreekpunt vanuit het projectteam voor deelnemers van de NoorderBaanBattle. “Als toegepast psycholoog weet ik hoe ontzettend belangrijk het is dat mensen de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Bij de NoorderBaanBattle geven we echte aandacht en denken we eerst aan de mens en dan pas aan het werk. Wie ben je, wat kan je en wat vind je nou eigenlijk écht leuk om te doen? Ik vind het prachtig om te zien hoe deelnemers met behulp van hun coaches opbloeien en dichter bij zichzelf komen. Ik ondersteun hen dan ook met veel enthousiasme in dit bijzondere proces dat de NoorderBaanBattle mogelijk maakt.”

Mariska Pronk

Diploma's:
HBO Communicatie
Skills:
Communicatiespecialist

Mariska is via LinkendIn in aanraking gekomen met de NoorderBaanBattle. Ze is afgestudeerd aan het Instituut voor Communicatie, Media & IT en grijpt sindsdien elk uitdagend project met beide handen aan. Inmiddels heeft ze een baan als Communicatiespecialist bij Challenge Solutions waarin zij de communicatie van verschillende projecten, waaronder NoorderBaanBattle, uitvoert. “Deze nieuwe uitdaging geeft mij de kans om mezelf te ontwikkelen als communicatiespecialist, ervaring op te doen in de praktijk en mijn netwerk uit te breiden.” Mariska is creatief, sociaal, heeft een flinke dosis doorzettingsvermogen en hoopt een mooie bijdrage te leveren aan de nieuwe editie van NoorderBaanBattle. In het projectteam speelt ze vooral haar rol als verbinder en houdt ze iedereen op de hoogte van de communicatieactiviteiten. 

Marloes van Baardwijk

Diploma's:
HBO Communicatie
Skills:
Projectondersteuner

Marloes is een enthousiaste afgestudeerde communicatiespecialist van de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ze heeft haar afstudeerstage bij Challenge Solutions gedaan. Vorig jaar heeft ze ervaring opgedaan in het communicatieteam en deze editie sluit Marloes aan bij het projectteam van de NoorderBaanBattle als projectondersteuner. Marloes is altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen en gaat graag een uitdaging aan. De NoorderBaanBattle is een unieke kans om haar netwerk te vergroten en nieuwe dingen te leren. 

Lonneke Jansen

Diploma's:
MBO CIOS Heerenveen HBO HRM (Human Resource Management)
Skills:
HRM stagiair / Communicado

Lonneke zit in haar laatste fase van de opleiding HRM en loopt nu stage bij Challenge Solutions. Zij is tijdens het Ambitie Jobcafé met de organisatie in contact gekomen en is als stagiair met name bij het project de NoorderBaanBattle betrokken. Binnen het communicatieteam vervult zij de rol van communicado. Lonneke gaat met een frisse blik en vol enthousiasme haar eerste NoorderBaanBattle aan. Zij gaat ervan uit dat zij in dit energieke en leuke team veel gaat leren en nieuwe ervaringen gaat opdoen.