Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Projectteam

De NoorderBaanBattle wordt aangejaagd en georganiseerd door het projectteam. Dit team bestaat uit gelouterde professionals uit de communicatie, HRM en projectmanagement en zorgt ervoor dat we verder professionaliseren en meer partijen betrokken worden bij dit mooie project om werkloosheid aan te pakken.

Teamleden

Harry van Ommen

Skills:
Projectleider

Onze projectleider, Harry van Ommen, zorgt dat de NoorderBaanBattle binnen de beschikbare tijd, financiën en capaciteit gerealiseerd wordt. Hij bewaakt naast deze verschillende elementen de structuur tijdens de projectoverleggen. Harry heeft jarenlange ervaring als lijn- en programmamanager en is sinds een aantal jaren als zelfstandig professional betrokken bij duurzame, innovatieve projecten in Groningen. Zo is hij, naast zijn rol voor de NoorderBaanBattle, ook directeur van de Energy Challenges en projectleider voor Dorp van de Toekomst & Het Leukste Studentenhuis. Hij werkt graag in projecten waarbij de doelgroep (jeugd/jongeren) wordt gestimuleerd om in actie te komen en waarbij zij wordt aangezet om zelf na te denken over oplossingen voor het probleem. Harry is een daadkrachtige en gedreven verbinder met aandacht voor zowel het individu als het proces.

Arjen P. van Leeuwen

Skills:
Campagneleider/bedenker concept

Arjen van Leeuwen is dé gedreven campagneleider van de NoorderBaanBattle. Door zijn tomeloze energie en zijn gevoel voor mensen en communicatie is hij als geen ander in staat om mensen in hun kracht te zetten. Het gevolg is keer op keer mensen die op hun eigen manier hun talent ontdekken. Hij werkt onder meer intensief samen met het onderwijs om studenten te begeleiden in hun ontwikkeling als professional. Een andere kracht van Arjen is netwerken en verbinden. Dit doet hij regionaal met bijvoorbeeld het starten van het netwerk Communicipals voor communicatieprofessionals in de publieke sector, maar ook landelijk door het verbinden van mensen en het initiëren van projecten in verschillende provincies. Zijn visie op communicatie heeft hem al enkele prijzen opgeleverd zoals de Galjaardprijs voor Overheidscommunicatie van Logeion en de BaanBrekendprijs van de Sociaal-Economische Raad voor de beste aanpak tegen jeugdwerkloosheid. Die laatste prijs was het startpunt voor de NoorderBaanBattle.

Marloes van Baardwijk

Skills:
Organisatie & Communicatie

Marloes is een enthousiaste afgestudeerde communicatiespecialist. Vorig jaar heeft ze ervaring opgedaan in het communicatieteam en deze editie sluit Marloes aan bij het projectteam van de NoorderBaanBattle. Ze is dé schakel tussen het communicatieteam, de deelnemers én het projectteam. Een mooie uitdaging om alle spelers van de BaanBattle met elkaar te verbinden! Met oprechte aandacht hoopt ze mensen verder te kunnen helpen. Wie ben je, wat kan je en wat vind je nou eigenlijk écht leuk om te doen?  Samen komen we verder!

Lonneke Jansen

Diploma's:
MBO CIOS Heerenveen HBO HRM (Human Resource Management)
Skills:
HRM stagiair / Communicado

Lonneke zit in haar laatste fase van de opleiding HRM en loopt nu stage bij Challenge Solutions. Zij is tijdens het Ambitie Jobcafé met de organisatie in contact gekomen en is als stagiair met name bij het project de NoorderBaanBattle betrokken. Binnen het communicatieteam vervult zij de rol van communicado. Lonneke gaat met een frisse blik en vol enthousiasme haar eerste NoorderBaanBattle aan. Zij gaat ervan uit dat zij in dit energieke en leuke team veel gaat leren en nieuwe ervaringen gaat opdoen.