Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Communicatieteam

Het kloppend hart van de NoorderBaanBattle is het communicatieteam. De leden zijn afgestudeerd in de communicatie, vormgeving en journalistiek en werkzaam of op zoek naar uitdagend werk. Voor NoorderBaanBattle bouwden ze de website, organiseren ze de campagne en zullen ze verslag doen van alle bijzondere verhalen rond NoorderBaanBattle. Nieuwsgierig? Lees hun verhaal hier!

Teamleden

Marloes van Baardwijk

Diploma's:
HBO Communicatie
Skills:
Organisatie & Communicatie

Marloes is een enthousiaste afgestudeerde communicatiespecialist. Vorig jaar heeft ze ervaring opgedaan in het communicatieteam en deze editie sluit Marloes aan bij het projectteam van de NoorderBaanBattle. Ze is dé schakel tussen het communicatieteam, de deelnemers én het projectteam. Een mooie uitdaging om alle spelers van de BaanBattle met elkaar te verbinden! Met oprechte aandacht hoopt ze mensen verder te kunnen helpen. Wie ben je, wat kan je en wat vind je nou eigenlijk écht leuk om te doen?  Samen komen we verder!

Marten Halma

Diploma's:
HBO Communicatie, WO Communicatie- en Informatiewetenschappen
Skills:
Social media en PR, verbandenlegger, oplossingsdenker, humor

Marten heeft een hele mooie en lange studententijd gehad. Tijdens en na zijn studies heeft hij altijd veel gewerkt. Marten wordt heel blij van PR en social media in combinatie met het internet in je handpalm (smartphones). Hij denkt dat hier nog veel kansen liggen. Marten draait al een aantal jaren mee in het communicatieteam. Hier werkt hij graag mee aan het beleid en de uitvoering van de social media en het contact met de teams. Hij wil anderen graag helpen om een baan te vinden, zijn netwerkskills verbeteren, maar ook vooral een leuke tijd hebben met een gezellige en gedreven groep.

Rianne Hartog

Diploma's:
HBO Communicatie | Pre master Communicatie en Educatie
Skills:
Communicado & Tekstschrijver

Rianne maakt dit jaar voor de derde keer deel uit van het communicatieteam. Als stagiaire bij Van Leeuwen Communicatie is zij in aanraking gekomen met de NoorderBaanBattle. Inmiddels is ze afgestudeerd van de Hanzehogeschool en volgt nu de pre-master Communicatie en Educatie aan de RUG. Binnen het communicatieteam vervult ze de taak als Communicado en tekstschrijver. De NoorderBaanBattle ook de mogelijkheid tot het uitbreiden van haar netwerk en kan ze tegelijkertijd haar energie steken in een project dat er echt toe doet. Rianne kijkt er naar uit om er samen met de teamleden een mooie tijd van te gaan maken en ze hoopt zoveel mogelijk anderen op deze manier aan een baan te helpen.

Eva Sikkema

Diploma's:
HBO Communicatie
Skills:
Research, vormgeving & social media

Eva is een energieke, enthousiaste geest die als recent afgestudeerde aan de opleiding Communicatie nieuw is binnen in het werkveld. Na haar afstuderen is ze tijdelijk bezig geweest met diverse communicatie gerelateerde onderzoeksopdrachten. Ze heeft de passie om altijd dingen te willen uitzoeken en nieuwe kansen te pakken. “De NoorderBaanBattle is één van die kansen waarbij ik niet alleen mijn netwerk uitbreidt, maar ook veel ervaring op doe binnen een jong, creatief team. Daarbij help ik op deze manier andere jongeren met het vinden van een leuke baan!” Eva is binnen de NoorderBaanBattle verantwoordelijk voor de social media en zal deze rol met veel enthousiasme vervullen.

Teun Hoek

Diploma's:
HBO Communicatie (in opleiding)
Skills:
Communicatie, marketing en social media

Teun is derdejaarsstudent van de opleiding Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen. Hij loopt nu stage bij Challenge Solutions en is hierdoor betrokken bij de communicatie rondom de organisatie van de NoorderBaanBattle 2018. Hiernaast is Teun veel bezig met campagnes rondom het bevorderen van duurzaamheid in het onderwijs, zo is hij Razende Reporter voor Energy Challenges. Binnen het Communicatieteam van de NoorderBaanBattle houdt Teun zich bezig met onder andere het bijhouden van social media en contacten met de pers. Dit doet hij met veel energie en enthousiasme.

Ewout van de Lustgraaf

Diploma's:
HBO Communicatie (in opleiding)
Skills:
Social media, analyse en schrijven

Ewout is derdejaars student communicatie aan de Hanzehogeschool. Hij is door zijn huidige stage bij Energy Challenges bij de NoorderBaanBattle gekomen, waar hij zich nu voor de eerste keer in dit team inzet. Met een open blik kijkt hij naar deze kans en hoopt hij vooral veel te kunnen leren, mensen ontmoeten, vaardigheden te kunnen ontwikkelen maar daarnaast ook het project helpen om hiermee een steentje bij te dragen aan de werkloosheid.