Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Teams

Team @Work+++

Team @Work+++ is het Drentse team deze BaanBattle. Met maar liefst negen deelnemers en twee enthousiaste coaches gaan zij de strijd aan. Aan het werk, op zoek naar werk. Want dát is wat ze willen! De teamleden stellen zich hier aan je voor.

Lees meer over dit team

Team Groningen

Team Groningen bestaat uit zeven enthousiaste deelnemers en drie coaches die samen de uitdaging aan gaan. Deze nuchtere Groningers vonden een andere teamnaam overbodig. Er gaat immers niks boven Groningen, toch? De teamleden stellen zich hier aan je voor! 

Lees meer over dit team

Communicatieteam

Het kloppend hart van de NoorderBaanBattle is het communicatieteam. De leden zijn afgestudeerd in de communicatie, vormgeving en journalistiek en werkzaam of op zoek naar uitdagend werk. Voor NoorderBaanBattle bouwden ze de website, organiseren ze de campagne en zullen ze verslag doen van alle bijzondere verhalen rond NoorderBaanBattle. Nieuwsgierig? Lees hun verhaal hier!

Lees meer over dit team

Projectteam

De NoorderBaanBattle wordt aangejaagd en georganiseerd door het projectteam. Dit team bestaat uit gelouterde professionals uit de communicatie, HRM en projectmanagement en zorgt ervoor dat we verder professionaliseren en meer partijen betrokken worden bij dit mooie project om werkloosheid aan te pakken.

Lees meer over dit team