Spring naar navigatie Spring naar inhoud

NoorderBaanBattle geïnspireerd op Ambitie JobCafé

 

18 en 19 oktober heeft het team van de NoorderBaanBattle op Ambitie JobCafé gestaan; wat was dat een groot succes! We hebben veel mooie en leuke gesprekken mogen voeren. Daarvoor willen we iedereen ontzettend bedanken!

Ambitie JobCafé is een beurs voor werkzoekende mensen en vindt plaats in Groningen, Leeuwarden en Emmen. Ons team stond op de beurs in Groningen. Elk bedrijf dat op de beurs stond had een eigen stand, waarin zij een impressie van hun werkzaamheden konden geven. Denk hierbij aan flyers en posters, maar ook PowerPoint ’s werden afgespeeld. Verder werd de dag gevuld met lezingen door inspirerende sprekers. De NoorderBaanBattle werd uitgelicht in een lezing door campagneleider Arjen van Leeuwen.

Voor het NoorderBaanBattle-team begonnen de twee dagen met het indelen van de aangewezen plek. Ieder bedrijf zorgde ervoor dat de stand er mooi en aantrekkelijk uitzag. De banners werden klaargezet en de flyers kwamen op tafel. Bij de koffie stand werden de eerste koppen koffie gehaald. De beurs kon beginnen!

De eerste dag was al een groot succes. De flyers werden volop uitgedeeld en het enthousiasme hing in de lucht! Veel bezoekers vonden onze stand en gingen in gesprek. Daarbij zaten een hoop mensen die nog nooit van de BaanBattle hadden gehoord. Voor het team was dit natuurlijk een uitgelezen kans om meer te vertellen over het traject. Met een ontzettend voldaan gevoel keek ons team uit naar de tweede dag. Want ook deze moest wel een succes worden.

De tweede dag ging van start. Nog meer mensen die meer wouden weten over de NoorderBaanBattle bezochten de stand. Ook de lezingen die Arjen van Leeuwen gaf over de NoorderBaanBattle, creëerden veel inspiratie bij mensen. Mooie en leuke gesprekken werden gevoerd; Ambitie JobCafé kon als een groot succes worden afgesloten.

Het NoorderBaanBattle team wil iedereen bedanken voor de twee fantastische dagen. Wij zijn door jullie geïnspireerd!