Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Het laatste nieuws van NoorderBaanBattle

Feestelijke aftrap van de derde NoorderBaanBattle

We zijn los. De kick-off op dinsdag 8 maart in Huize Maas te Groningen was een feest. Een gemêleerd publiek bestaande uit de deelnemers, het projectteam, de coaches, het communicatieteam en de mannen van de catering zorgden voor een volle zaal. De opkomst en de energie waren meer dan indrukwekkend. Waar veel deelnemers eerst een lichtelijk gespannen indruk maakten en zichzelf over een drempel heen moesten tillen, keerde de sfeer al gauw.
Lees meer...

Niet vergeten, Nationale Complimentendag 2016!

“De diepst menselijke behoefte is de behoefte om gewaardeerd te worden” (William James, Amerikaans psycholoog 1842-1910). En die behoefte zal altijd blijven. Maar als dat een vanzelfsprekendheid was, dan was deze mooie dag niet in het leven geroepen. Want iedereen zou vandaag een compliment moeten geven, maar vooral ook krijgen!
Lees meer...

Werkloosheid in Groningen het hoogst!

Er gaat niets boven Groningen! Je bent er geboren of hebt er slechts gestudeerd, iedere student houdt van de stad. De een vliegt uit, de ander blijft. Maar als je voeten diep in de Groninger klei staan, dan blijkt het alleen wel verrekte lastig om vooruit te komen. Gisteren meldde het UWV namelijk dat de provincie Groningen de provincie is met de hoogste werkloosheid.
Lees meer...

De markt trekt aan, maar mijn kansen ook?

Ook al gaat het heel voorzichtig, de economie trekt weer wat aan. Dat betekent dat er weer kansen ontstaan op werk! Toch hoor je continu berichten op het journaal over faillissementen van bekende ketens, zoals de V&D en DA. Gaat het nou beter of slechter? Een contradictie. We hebben te maken met mismatches.
Lees meer...

Tweede editie indrukwekkend afgesloten

Het jaar 2016 is van start. Ben je nog steeds werkzoekend, is je huidige baan toch niet wat je wil of was misschien vorig jaar de stap te groot om mee te doen? Dit jaar krijg je opnieuw de kans om deel te nemen aan een nieuwe editie van de NoorderBaanBattle. Om je definitief over te halen, delen we de succesvolle resultaten van afgelopen jaar nog even.
Lees meer...
1 ... 7 8