Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Het laatste nieuws van NoorderBaanBattle

NoorderBaanBattle 2018 van start!

Op maandag 19 maart is de vijfde editie van de NoorderBaanBattle losgebarsten. Op The Rock in Groningen kregen de deelnemers een leuk programma voorgeschoteld en stond er ook een diner klaar. De deelnemers ontmoetten naast hun teamgenoten ook hun coaches waardoor ze de komende maanden begeleid worden in hun zoektocht naar werk.
Lees meer...

Het NoorderBaanBord

Een gesprek met een onbekende: in onze moderne wereld vol mobiele telefoons en agressieve straatverkoop lijkt het een concept dat verder weg ligt dan ooit. Om toch bijzondere gesprekken te krijgen met onbekenden moest er een manier gevonden worden om het schild weg te halen. Een schild dat mensen terecht opgebouwd hebben tegen informatie dat geen meerwaarde heeft.
Vandaar het idee van Arjen van Leeuwen. Het NoorderBaanBord: we gaan het gesprek aan met mensen, zonder hen wat op te dringen.
Lees meer...

2018, dit wordt jouw jaar!

Inmiddels is het al halverwege december. De tijd vliegt en voor je het weet tellen we de laatste secondes af tot het nieuwe jaar. Maar hoe maak je 2018 jouw jaar?
Lees meer...

Het roer omgooien: waar te beginnen?

Vroeg of laat in je leven kom je tot een punt: wil ik dit werk blijven doen? Je bent klaar om het roer om te gooien, maar hebt eigenlijk geen idee wat je zou moeten doen, of waar je überhaupt moet beginnen...
Lees meer...

HELP: De winter komt eraan!

Na de warme oktoberdagen van het afgelopen weekend kunnen we het ons bijna niet voorstellen: de winter komt eraan. De dagen worden korter, donkerder en kouder. Als werkzoekende breng je veel tijd thuis door; een winterdip heb je zo te pakken. Wat doe je hieraan?
Lees meer...

Net afgestudeerd, en nu?

Als net afgestudeerde ben je klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je mag gaan doen waar je al die tijd voor geleerd hebt. Maar wat als het nou niet in één keer lukt? Wat als je al maanden aan het solliciteren bent, maar nog steeds geen baan hebt gevonden?
Lees meer...

In het zwarte gat vallen

Het is dan eindelijk zo ver! Na vier jaar ploeteren, zweten en stressen mag je dan eindelijk een handtekening onder je diploma zetten. Je bent afgestudeerd! Maar pas op: voor je het weet zit je in het zwarte gat dat ‘afgestudeerd’ heet.
Lees meer...