Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Het laatste nieuws van NoorderBaanBattle

Team Midden-Drenthe: ''Kom uit je comfortzone!''

Op dinsdagmorgen 22 mei, overigens met stralend mooi weer, hadden wij onze wekelijkse bijeenkomst van de NoorderBaanbattle; team Midden Drenthe. Een kleine opkomst maar kwaliteit gaat dikwijls voor kwantiteit. Onze trouwe coaches waren weer van de partij en twee deelnemers
Lees meer...

Van je passie je werk maken, Janet Bos doet het!

Inmiddels komen we aan het einde van de NoorderBaanBattle. Er zijn steeds meer deelnemers die een baan vinden. Een van die deelnemers is Janet Bos. Benieuwd hoe het met haar gaat? Wij spraken haar over haar ervaringen bij de NoorderBaanBattle, haar nieuwe werk en we kregen zelfs een kleine primeur!
Lees meer...

Coaches Frank en Marga: We leren allemaal van elkaar!

Inmiddels hebben we al met een aantal coaches gesproken over hun tijd bij de NoorderBaanBattle. Deze week spraken we met Frank en Marga. De coaches van het Onderzoeksteam 5.0. Frank en Marga hebben beide hun eigen kwaliteiten en zo leren ze van elkaar. En daar hebben de deelnemers profijt van!
Lees meer...

Buitenspelen: op bezoek bij Groningen Seaports

Met alweer bijna de helft van het NoorderBaanBattle traject achter ons zijn veel teams nu toe aan buitenspelen. Zo vond ook het communicatieteam het hoog tijd voor een uitstapje. Via connecties van onze Eva reisden we af naar de Eemshaven om meer te weten te komen over Groningen Seaports.
Lees meer...