Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Het laatste nieuws van NoorderBaanBattle

2018, dit wordt jouw jaar!

Inmiddels is het al halverwege december. De tijd vliegt en voor je het weet tellen we de laatste secondes af tot het nieuwe jaar. Maar hoe maak je 2018 jouw jaar?
Lees meer...

Het roer omgooien: waar te beginnen?

Vroeg of laat in je leven kom je tot een punt: wil ik dit werk blijven doen? Je bent klaar om het roer om te gooien, maar hebt eigenlijk geen idee wat je zou moeten doen, of waar je überhaupt moet beginnen...
Lees meer...

HELP: De winter komt eraan!

Na de warme oktoberdagen van het afgelopen weekend kunnen we het ons bijna niet voorstellen: de winter komt eraan. De dagen worden korter, donkerder en kouder. Als werkzoekende breng je veel tijd thuis door; een winterdip heb je zo te pakken. Wat doe je hieraan?
Lees meer...

Net afgestudeerd, en nu?

Als net afgestudeerde ben je klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je mag gaan doen waar je al die tijd voor geleerd hebt. Maar wat als het nou niet in één keer lukt? Wat als je al maanden aan het solliciteren bent, maar nog steeds geen baan hebt gevonden?
Lees meer...

In het zwarte gat vallen

Het is dan eindelijk zo ver! Na vier jaar ploeteren, zweten en stressen mag je dan eindelijk een handtekening onder je diploma zetten. Je bent afgestudeerd! Maar pas op: voor je het weet zit je in het zwarte gat dat ‘afgestudeerd’ heet.
Lees meer...
1 2 ... 8