Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Het laatste nieuws van NoorderBaanBattle

Een sprong in het diepe voor coach Marten

Je baan opzeggen omdat je hart er niet ligt, omdat je weet dat je eigenlijk iets anders wilt gaan doen. Best eng en onvoorspelbaar, maar coach Marten liet zich niet tegenhouden en volgde zijn hart. Ongeveer een jaar geleden heeft hij de marketing achter zich gelaten en is hij gaan ontdekken wat echt bij hem past. Inmiddels is hij coach bij de NoorderBaanBattle, doe hij mee aan verschillende vrijwilligersprojecten én begint hij over een maand aan zijn nieuwe baan als trainer! Wij spraken hem om te vragen hoe dit tussenjaar voor hem geweest is, welke obstakels hij is tegengekomen en hoe hij als coach zijn team inspireert.
Lees meer...

Een dynamisch bedrijf en een verrassende wending!

Team Groningen heeft een bezoek gebracht aan RTV Noord. Dit bezoek kon gezien worden als een tegenbezoek. Bij de kick-off van de NoorderBaanBattle was verslaggever Ronald Niemeijer aanwezig om een korte reportage te maken. Daarbij werden teamlid René Hoekstra en coach Marten Buis voor even bekende Groningers.
Lees meer...

NBB Team Groningen zoekt zijn weg

Team Groningen heeft in de afgelopen weken niet stil gezeten. Alle leden van het team willen vooruit. Daarmee heb je al een idee van een richting, maar als je de richting verkeerd kiest, kun je zo maar achteruit gaan. Daarom heeft Team Groningen eerst eens gekeken welke kant nu eigenlijk vooruit is. Daarbij is je eigen persoonlijkheid het uitgangspunt, maar wordt ook gekeken naar waar we nu eigenlijk mee bezig zijn.
Lees meer...

Welk werk kies jij als alles mogelijk is?

De deelnemers van de NoorderBaanBattle2018 gingen op zoek naar hun innerlijke Happy Rebel. De training over werkgeluk werd met enthousiasme door het bedrijf Rebelpoint gegeven. In deze workshop gingen de deelnemers op zoek naar antwoorden op vragen als “wie ben ik, wat wil ik en waarom wil ik dit”.
Lees meer...

Inspiratiemiddag op het Ambitie Job Café

Zoals een tijdje terug al aangekondigd was in de agenda stond er donderdag 19 april 2018 een nieuwe editie van het Ambitie Job Café (https://ambitiejobcafe.nl/) op het programma. Na de succesvolle editie in Groningen van een half jaar geleden was het nu de beurt aan Leeuwarden, om precies te zijn het WTC Hotel & Congrescentrum, om het event te hosten.
Lees meer...

Bewegen en werk

Het is Wandel-naar-je-werk-dag! Voldoende bewegen is erg belangrijk voor je gezondheid maar ook voor je werkprestaties.
Lees meer...

NoorderBaanBattle Team Groningen wil vooruit!

Ook voor het Groninger team is de NoorderBaanBattle begonnen. Ronald Zoodsma opende de kick-off van de NoorderBaanBattle en vertelde hoe moeilijk het is om echt een team te vormen. Team Groningen is voor het eigen gevoel al aardig op weg. Tijdens de kick-off heeft het team elkaar aardig leren kennen.
Lees meer...

Het aantal thuiswerkers groeit!

Een vaste locatie om te werken is in deze tijd vaak niet meer nodig. Door het internet zijn we mobieler geworden dan ooit. Zolang je bestanden ergens online opgeslagen zijn kun je ze altijd en overal bereiken. Daarbij geldt ook dat we niet meer naast iemand hoeven te zitten om met iemand te overleggen: bellen, skype, mail… de mogelijkheden zijn eindeloos. Niet gek dus dat steeds meer mensen ervoor kiezen om thuis te gaan werken.
Lees meer...
1 2 ... 9