Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Agenda

Nietstilzitten café - Sneek

Elke maandagmiddag zijn werkzoekenden tussen 14.00 en 16.00 uur welkom in Poort 20 aan de Oude Koemarkt in Sneek. Aan het begin van de week doe je inspiratie en nieuwe energie op voor jouw zoektocht naar werk.
Lees meer...

Vrouwennetwerk Groningen

Het Vrouwennetwerk Groningen is een platform waar hoogopgeleide vrouwen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten, inspireren en stimuleren bij het verwezenlijken van hun ambities. Elke eerste maandag van de maand is er een netwerkbijeenkomst.
Lees meer...

Open Coffee

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met “online” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.
Lees meer...

Netwerkontbijt

U bent van harte welkom bij de Hotel – Restaurant Ruyghe Venne (Beilerstraat 24a) om heerlijk te ontbijten en te netwerken. Deze netwerkbijeenkomst is zonder partner. Ook niet-leden zijn welkom, deelname voor hen bedraagt € 5,- (ter plekke te betalen aan één van de aanwezige bestuursleden)
Lees meer...