Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Agenda

Nietstilzitten café - Sneek

Elke maandagmiddag zijn werkzoekenden tussen 14.00 en 16.00 uur welkom in Poort 20 aan de Oude Koemarkt in Sneek. Aan het begin van de week doe je inspiratie en nieuwe energie op voor jouw zoektocht naar werk.
Lees meer...

Toastmasters

Toastmasters draait om communicatie en leiderschap. Een betere spreker worden en een betere leider. Het draait om het bereiken van je persoonlijke ontwikkeldoelen.
Lees meer...

Congres MKB@Work

Steeds meer ondernemers creëren werkplekken voor mensen met een arbeidsbeperking en hebben daarmee sociale impact in de regio. Om werknemers snel op geschikte werkplekken te krijgen is een goede samenwerking met gemeenten en UWV essentieel, met zoveel mogelijk regelruimte van de ondernemers zelf.
Op donderdag 7 juni 2018 organiseren wij vanuit de Hanzehogeschool Groningen het eindcongres “MKB@Work”. We gaan met elkaar in gesprek over de resultaten van ons onderzoek.
- Partnerschap tussen ondernemer en gemeenten
- Ondernemersnetwerk in arbeidspools
- Structurele ondersteuning van ondernemers
- Begeleiding van werknemers door technologie en jobcoaching.
Eveline Sissing is onze dagvoorzitter. Onze gasten zijn o.a.: Anja Kanters (directeur Donkergroen en voorzitter VNO-NCW Friesland) Kim Schofaerts (directeur Schofaerts.nl | Aanbestedingsstrategie + en voorzitter MKB Den Haag), Roeland van der Schaaf (wethouder en voorzitter Arbeidsmarktregio Werk in Zicht).
Het congres is kosteloos. Medio mei ontvangt u van ons een uitnodiging met het volledige programma. Aanmelden kan nu al! U bent van harte welkom!
Lees meer...

Vrouwennetwerk Groningen

Het Vrouwennetwerk Groningen is een platform waar hoogopgeleide vrouwen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten, inspireren en stimuleren bij het verwezenlijken van hun ambities. Elke eerste maandag van de maand is er een netwerkbijeenkomst.
Lees meer...

Promotiedagen Drenthe 2018

De Promotiedagen Drenthe is hét zakelijke event van Drenthe, met meer dan 9000 bezoekers en zo'n 325 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde. Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten. Zo weet u in twee dagen wat er speelt in ondernemend Drenthe. U mag dan ook niet ontbreken!
Meer info over dit tweedaagse event vindt u op https://www.promotiedagendrenthe.nl/.
Lees meer...

Open Coffee

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met “online” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.
Lees meer...

BBQ’-en met ondernemers (MartiniBusiness)

Op vrijdag 18 mei gaan we de BBQ’s testen bij Makro Groningen en heerlijk genieten van de gerechten die wij zelf hebben bereidt. Onder begeleiding van de Food Court Chef van Makro, gaan we in groepjes, (die wij indelen) op verschillende soorten BBQ’s in een “wedstrijd” vorm, heerlijke gerechten bereiden en daarna proeven. Netwerken, bbq’-en en genieten van heerlijke gerechten. Neem gerust een zakelijke introducé mee.
Lees meer...

Business Festival

Op 31 mei vindt alweer de derde editie van het Business Festival plaats. Hét zakelijke evenement van Drenthe waar ondernemers, overheden en onderwijs op informele manier samenkomen tijdens een zomers festival in de tuin van De OndernemersFabriek Assen. Zo trappen we op feestelijke manier de zomer af. Met een zomerse barbecue, hapjes, drankjes en muziek belooft het, net als voorgaande jaren een prachtige avond te worden.
Dit jaar maken we er opnieuw een prachtig ondernemend event van! Er is ruimte voor ruim 200 gasten in de tuin van De Fabriek in Assen, waar ook deze editie plaats zal vinden. Ook dit keer belooft het een event te worden waar nog lang over wordt na gepraat. Er is geen losse kaart verkoop. Bedrijven of netwerkclubs die aan willen haken of kaarten voor hun leden willen kopen kunnen contact opnemen met info@ondernemersfabriekdrenthe.nl
We zouden het leuk vinden als je 31 mei omcirkelt in je agenda!
Lees meer...
1 2