Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Agenda

Netwerk Tapas - Emmen

In een gezellig sfeervolle omgeving genieten van heerlijke tapas en een verfrissend drankje.. Dat is toch de perfecte manier om je drukke week af te sluiten en het weekend in te luiden?
Lees meer...

Nietstilzitten café - Sneek

Elke maandagmiddag zijn werkzoekenden tussen 14.00 en 16.00 uur welkom in Poort 20 aan de Oude Koemarkt in Sneek. Aan het begin van de week doe je inspiratie en nieuwe energie op voor jouw zoektocht naar werk.
Lees meer...

Vrouwennetwerk Groningen

Het Vrouwennetwerk Groningen is een platform waar hoogopgeleide vrouwen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten, inspireren en stimuleren bij het verwezenlijken van hun ambities. Elke eerste maandag van de maand is er een netwerkbijeenkomst.
Lees meer...

Kick-Off NoorderBaanBattle 2018!

Ook dit jaar gaan we weer van start met een nieuwe BaanBattle! De kick-off van deze vijfde editie staat gepland op maandag 19 maart 2018. Werkzoekenden ontmoeten het team waarmee ze samen het traject in gaan. Er zullen verschillende workshops plaatsvinden en inspirerende sprekers aanwezig zijn! En natuurlijk sluiten we de dag af met een gezamenlijk buffet!
Lees meer...